Известие

Collapse
No announcement yet.

карах GTV 2.0 V6 TB

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• карах GTV 2.0 V6 TB

вчера на бояна случайно засекох един пичага с такава машина. колата е адски барната - решетката е от последния файслифт от 2003, джанти 17", черна, страшно запазена!!! пича твърди че колицата е 235 к.с. ама не мога да гарантирам...естествено нали сме секта се сдушихме и се стигна до момента в който аз наместих едрия си гъзец на шофьорската седалка на това зверче.....огразъм!!!! колата набира уникално и наистина е много сериозна бегачка! като ускорение и звук няма нищо общо с нормалните ГТВ-та!!! ще се опитам да го докарам пича на следващата среща да изплакнем очи!
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

тя е идвала не веднъж на срещи
    преди я караше един чичко който сега се подвизава с един ESCALADE с компресорче и огромни джанти - 22' или 24'

Comment

същия! сега колата я кара сина му!
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

тя не беше ли удряня и след това оправена в Австия с целия ъпгрейд вече и боя? такива спомени имам, защото таблото помня
        (майче) беше от фаза 1 преди 98".. но колата е готина наистина.
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper
          тя не беше ли удряня и след това оправена в Австия с целия ъпгрейд вече и боя? такива спомени имам, защото таблото помня
          (майче) беше от фаза 1 преди 98".. но колата е готина наистина.
          Точно така колега и колата е абсолютно сток
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
          X